2016 m. birželio 18 d., šeštadienis

Vasaros vakaro rutina


Sveiki ! Šiame įraše norėčiau papasakoti apie savo vasaros vakaro rutiną. Esu padarius ir vasaros ryto rutiną, kurią galite rasti čia. Taigi pradedame :)

15:00

Šiuo metu grįžtu iš lauko ar, iš draugių. Nusimetu savo nepatogius drabužius ir pasiėmusi savo kompiuterį, arba telefoną panaršau po visokiausius puslapius pradedant nuo socialinių tinklų baigant ties blogais ar svetainėje „Youtube“ esantčiuose linksmuose vaizdo įrašuose.



17:00

Šiuo metu jau pasėdėjusi prie kompiuterio, ar telefono truputį paguliu ir čiumpu vėl telefoną, kad galėčiau parašyti draugams apie kokį vakaro susitikimą. Dažniausiai tai būna laužas su zefyrais ar vakaro maudynės. Nesvarbu ar bus šaltas, ar šiltas vanduo mes vis tiek lėksim pasimaudyt, nes gi VASARA !!!



23:00

Pagaliau grįžusi namo pailsiu ir nueinu į dušą. Ten nusiprausiu, apsivalau veidą ir išeinu su chalatu, kurio nenoriu nusiimti, nes jis labai minkštas ir pūkuotas :D Viską padariusi lendu į lovą ir tada prasideda mano naktinė veikla. Šalia manęs atsiranda plančetinis kompiuteris, telefonas, knyga, kažkoks žurnalas ir ausinės, kad neprižadinčiau savo mamos :P Dažniausiai pradedu naudotis plančetiniu kompiuteriu per kurį žiūrau savo serialą, bet kaip atsitinka, kad jis išsikrauna ir jei noriu pabaigti savo serialą čiumpu telefoną ir jį pabaigiu. Tada padėjus savo elektroniką čiumpu kažką ramesnio kaip knygą arba žurnalą ir skaitau su ausinėmis ausyse.



03:00

Šiuo metu sakau pasauliui LABANAKT !! :P



O kokia tavo vasaros vakaro rutina ?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą