2016 m. balandžio 29 d., penktadienis

Būdai, ką galima veikti namie :)



1. Perstatyk savo kambario baldus
Šitas būdas man labai patinka, nes gali pakeisti savo kambarį nepažįstamai. Taip pat jis labai padeda, jei nori kažkokių nors pasiketimų, o tai yra daug geriau, nei sėdėti ir nieko neveikti.

2. Pasidaryk nuotraukų sieną
Galbūt šis būdas skamba keistokai iš pavadinimo, bet kitokio jo nesugalvojau. Jeigu tu mėgsti atsiminimus, gerus laikus, ar padedančias nusišypsoti frazes, gali pasidaryti tokią sieną. Tau tik reikia nuotraukų ir klijų. Sulipink savo prisiminimus, geras akimirkas. O tarp jų priklijuok ir kokią nors tau labai patinkančią muotivuojančią frazę ;)

3. Išrask patiekalą
Šitas būdas tikrai tiks toms kurios labai mėgsta gaminti. Neturi ką veikti, o šaldytuvas pilnas maisto. Taigi marš į virtuvę, ir išrask patiekalą. Dėk visokiausius maisto produktus kuriuos tik nori, ir išradinėk kažką neįprasto.

4. Surenk draugių vakarą
Jeigu mėgsti laiką leisti su draugais, tai kodėl gi jų nepasikvietus pas save, ir nepaveikus kažką smagaus. Galit su draugėmis daryti visokius papuošimus savo kambariams, ar slapčias dovanas viena kitai. O juk tai labai smagu !

O kokių būdų dar žinai tu ? Kuris labiausiai patiko ?

4 komentarai:

  1. Manau naudingi patarimai😊, tik dėmesį vis patraukia, tai, kad tu patarimus vadini "būdais", tiesiog nelabai skamba😊 Tiesiog draugiškai pastebėjau😉

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ai, ir dar - pirmame paveikslėlyje parašyta "in home" tačiau gramatiškai reikėtų rašyti "at home" 😉

      Panaikinti
    2. Ačiū, kad pestebėjai viską :)

      Panaikinti